Servicii Funerare in Moldova

Ofera servicii si consultatii funerare complete in Republica Moldova. Colaboram cu companii funerare din UE, CSI si Statele Unite. La noi gasiti suportul necesar si consiliere competenta. Misiunea noastra este sa facem in asa fel incat, momentul prin care treci acum, sa fie cat mai uman si mai suportabil, sa te ajutam prin ceea ce facem, sa treci cu bine peste situatia grea in care te afli. Cartea noastra de vizita este recomandarea si multumirea clientilor, pentru serviciile oferite de firma noastra. Compania Memoriam Funeral Service are ca obiect principal de activitate:

• Repatrierea decedatilor
• Transportul funerar
• Transport international a persoanelor decedate
• Obtinerea pasaportului mortuar
• Incinerare

Наши услуги

Pregatirea si efectuarea serviciului de repatriere a persoanei decedate, dintr-o tara din Uniunea Europeana in Republica Moldova, presupune respectarea unor legi si etape. Avem masini funerare ce respecta normele prescrise de lege pentru realizarea in siguranta a transportului funerar, inclusiv pentru distante foarte lungi.

Mai mult ...

Compania de servicii funerare Memoriam Funeral Service va pune la dispozitie o gama larga de sicrie, in functie de nevoi, de buget, de designul dorit sau in functie de accesoriile alese.

Mai mult ...
Vă mulțumim pentru mesajul dvs.
Managerul nostru vă va contacta în scurt timp.
Вернуться на сайт