Repatriere Decedați din Europa

– Transport Funerar

Современные машины отвечающие всем стандартам качестве

Avem masini funerare ce respecta normele prescrise de lege pentru realizarea in siguranta a transportului funerar, inclusiv pentru distante foarte lungi. Avem doar masini marca Mercedes-Benz, omologate si echipate corespunzator pentru a efectua acest serviciu in conditii de maxima igiena si siguranta.

– Repatriere Decedați

Din Europa Și Țările CSI

Efectuăm repatrierea la cele mai inalte standarde impuse de UE, la cel mai bun raport pret-calitate. Efectuam: repatrieri decedați din Italia, repatrieri decedați din Germania, repatrieri decedați din Franta, repatrieri decedați din Spania, repatrieri decedați din Elvetia, repatrieri decedați din Anglia, repatrieri decedați din Belgia, repatrieri decedați din Olanda, repatrieri decedați din Norvegia, repatrieri decedați din Luxemburg, repatrieri decedați din Ungaria, repatrieri decedați din Austria, repatrieri decedați din Irlanda, repatrieri decedați din Suedia, repatrieri decedați din Danemarca. repatrieri decedați din Rusia.

– Pregatirea

Pregatirea si efectuarea serviciului de repatriere a persoanei decedate, dintr-o tara din Uniunea Europeana in Republica Moldova, presupune respectarea unor legi si etape. Memoriam SRL este o firma funerara Autorizata care detine contracte cu parteneri europeni pentru a asigura servicii de repatriere decedati si transport funerar international, atat familiilor indoliate cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca. Asiguram si intocmim toate actele necesare pentru eliberarea unui pasaport mortuar, precum si restul documentelor sau autorizatilor necesare repatrierii decedatului. Pe durata transportului, asiguram serviciul de conservare a corpului, astfel incat la destinatie sicriul sa poata fi deschis pentru ca cei de acasa sa-si poata lua ramas bun de la persoana decedata.

Наши услуги

Ofera servicii si consultatii funerare complete in Republica Moldova. Colaboram cu companii funerare din UE, CSI si Statele Unite. La noi gasiti suportul necesar si consiliere competenta. Compania Memoriam Funeral Service are ca obiect principal de activitate: Repatrierea decedatilor, Transportul funerar, Transport international a persoanelor decedate, Obtinerea pasaportului mortuar, Incinerare.

Mai mult ...

Compania de servicii funerare Memoriam Funeral Service va pune la dispozitie o gama larga de sicrie, in functie de nevoi, de buget, de designul dorit sau in functie de accesoriile alese.

Mai mult ...
Vă mulțumim pentru mesajul dvs.
Managerul nostru vă va contacta în scurt timp.
Вернуться на сайт