Accesorii Funerare

Accesorii Funerare

Sicrie, Coroane & Accesorii Funerare

Compania de servicii funerare Memoriam Funeral Service va pune la dispozitie o gama larga de sicrie, in functie de nevoi, de buget, de designul dorit sau in functie de accesoriile alese. Astfel, pot fi alese sicrie elegante, luxoase dar si modele economice alaturi de accesoriile necesare. Prin magazinele noastre va punem la dispozitie o gama larga de modele de sicrie, din diferite esente: – plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon etc. – cu modele religioase sau florale si culori variate. Preturile sicrielor variaza in functie de calitatea acestora, compania de pompe funebre Memoriam Funeral Service avand tot timpul in stoc sicrie ce pot satisface exigentele dumneavoasta, de la cele mai ieftine pana la cele mai extravagante.

Наши услуги

Ofera servicii si consultatii funerare complete in Republica Moldova. Colaboram cu companii funerare din UE, CSI si Statele Unite. La noi gasiti suportul necesar si consiliere competenta. Compania Memoriam Funeral Service are ca obiect principal de activitate: Repatrierea decedatilor, Transportul funerar, Transport international a persoanelor decedate, Obtinerea pasaportului mortuar, Incinerare.

Mai mult ...

Pregatirea si efectuarea serviciului de repatriere a persoanei decedate, dintr-o tara din Uniunea Europeana in Republica Moldova, presupune respectarea unor legi si etape. Avem masini funerare ce respecta normele prescrise de lege pentru realizarea in siguranta a transportului funerar, inclusiv pentru distante foarte lungi.

Mai mult ...
Vă mulțumim pentru mesajul dvs.
Managerul nostru vă va contacta în scurt timp.
Вернуться на сайт