Servicii funerare în Moldova

Ofera servicii si consultatii funerare complete in Republica Moldova. Colaboram cu companii funerare din UE, CSI si Statele Unite. La noi gasiti suportul necesar si consiliere competenta. Misiunea noastra este sa facem in asa fel incat, momentul prin care treci acum, sa fie cat mai uman si mai suportabil, sa te ajutam prin ceea ce facem, sa treci cu bine peste situatia grea in care te afli. Cartea noastra de vizita este recomandarea si multumirea clientilor, pentru serviciile oferite de firma noastra.

Misiunea noastra este sa facem in asa fel incat, momentul prin care treci acum, sa fie cat mai uman si mai suportabil, sa te ajutam prin ceea ce facem, sa treci cu bine peste situatia grea in care te.

Serviciile noastre

Ofera servicii si consultatii funerare complete in Republica Moldova. Colaboram cu companii funerare din UE, CSI si Statele Unite. La noi gasiti suportul necesar si consiliere competenta. Compania Memoriam Funeral Service are ca obiect principal de activitate: Repatrierea decedatilor, Transportul funerar, Transport international a persoanelor decedate, Obtinerea pasaportului mortuar, Incinerare.

Mai mult ...

Pregatirea si efectuarea serviciului de repatriere a persoanei decedate, dintr-o tara din Uniunea Europeana in Republica Moldova, presupune respectarea unor legi si etape. Avem masini funerare ce respecta normele prescrise de lege pentru realizarea in siguranta a transportului funerar, inclusiv pentru distante foarte lungi.

Mai mult ...

Compania de servicii funerare Memoriam Funeral Service va pune la dispozitie o gama larga de sicrie, in functie de nevoi, de buget, de designul dorit sau in functie de accesoriile alese.

Mai mult ...
Servicii profesionale de amenajare și întreținere morminte
Curățarea unică
  • Curatarea mormintelor
  • Ștergerea zonei
  • Colectarea gunoiului
de la 100 euro
Curățarea unică 2
  • Curatarea mormintelor
  • Curatarea mormintelor
  • Curatarea mormintelor
de la 100 euro
Curățarea unică 3
  • Curatarea mormintelor
  • Curatarea mormintelor
  • Curatarea mormintelor
de la 100 euro
Возникли вопросы?

Вы можете позвонить нам или отправить сообщение. Наш представитель в ближайшее время свяжется с вами и ответит на ваши вопросы. Мы предоставляем срочные услуги в любое время суток

Puteți vizita biroul nostru

Записей нет.

Vă mulțumim pentru mesajul dvs.
Managerul nostru vă va contacta în scurt timp.
Вернуться на сайт